E. du Perron
aan
J. Greshoff

Bellevue, 13 september 1933

Bellevue, 13 Sept.

Beste Jan,

Vanmorgen je beide brieven. Over de Vlamingen en Forum accoord. Over Henrik Scholte en Borel ook2876 - alles, alles is dik in orde; ook 't vers van Giza!2877

Veel dank voor de photo die heel aardig is. Diderot vooral is uitstekend.

De Kalender en de Notaris heb ik nooit ontvangen. Heb je dat aangeteekend gestuurd? Zulke copy kan je toch beter aangeteekend verzenden, vooral waar je weet dat ik er nooit copy van heb. Als dit ding nu weg blijft, zal ik dat laatste hoofdstuk nooit over kunnen schrijven, ik heb er geen tijd en geen energie voor. Enfin!... het is niet meer dan vervelend.

Maar wil je nog wel even bij Angèle M. informeeren of die enveloppe ooit de deur is uitgegaan? Wie kan er iets aan hebben om die blzn. te verduisteren? Ik wil hier ook wel informeeren, maar het juiste lijkt mij dat jij ze tusschen andere papieren hebt laten verdwalen of dat ze bij Angèle zijn blijven steken.

Nu, ik werk hard verder. Morgen wschl. stuur ik je weer een stuk Ducroo. Wil je vooral iedere keer mij per briefk. de ontvangst melden? - ook hoeveel blzn. en of alles er is - en altijd aanteekenen als je me zooiets terugzendt?

Hart. groeten ook aan Atie, van je

E.

Je schreef me ook nooit iets over die Kalender? Heb je het stuk wel gelezen?

2876Scholte had gesolliciteerd naar de vacature-Borel bij Het vaderland.
2877Gizela-Zsuzsánna Ritschl, dichteres van Hongaarse afkomst (1869-1942), die publiceerde onder de naam Giza Ritschl.
vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie