E. du Perron
aan
J. Greshoff

Parijs, 28 januari 1934

Parijs, 28 Januari.

Beste Jan,

Zondag 25 Febr. is Bep's vader jarig en wou zij graag, profiteerende van het verblijf in Brussel, even door naar Holland. Zou je het dus zoo kunnen schikken dat wij bv. Zaterdag 24 Febr. bij T.V. komen, en dat ik tot Maandag 26 Febr. bij je blijf (dus van 24-26 Febr., dat is dan flink vooruit besproken!)

Het komt ook beter uit èn met onze verhuizing hier, die ophanden is, èn met die verdere gelden, die ik van den notaris nog krijgen moet, en die, zooals je zegt, dan misschien loskomen.

Kan je ook al informeeren - misschien kan Atie het mevr. T.V. vragen - waarmee ik Timmers een plezier kan doen? Ik ben erg daarop gesteld, al was de uitslag financieel gesproken minder brillant. Hij heeft zich toch alle moeite voor mij gegeven!

Ik zou ook wel graag vernemen wie Gistoux gekocht heeft. Kan je dat te weten komen?

Dus, Jan, laat ons het hierop houden, tenzij het met jouw plannen niet klopt. Wij komen dan Vrijdag 23 Febr. 's avonds bv. of Zaterdag 24 ('s morgens van hier) en gaan uiterlijk Dinsdag 27 Febr. om 1 uur (of ook 's morgens) weg. Dat is 3 volle dagen bij jullie voor mij, en 1½ of 2 voor Bep. Schikt dat?

Hartelijke groeten van je

E.

En dank!

P.S. - Wij gaan met de T.V.'s eten, bij hun of buiten, en wilden dat ook graag met jullie doen. Maar samen (met de T.V.'s èn jullie) is niet erg leuk. Laat ons daarom maar Vrijdag komen, dan hebben we meer tijd.

vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie