E. du Perron
aan
A.A.M. Stols

Gistoux, 13 juli 1932

Gistoux, Woensdag.

Beste Sander,

Dank voor de copie van Byron. Ik lees alles nu zorgvuldig over en zal je dan de boel terugsturen, met opgave van de gedichten die eventueel kunnen vervallen. Je hebt dan twee lezingen: een voor de rijke, en een voor de arme dagen! - Laat je Levet ook terugkomen uit Kortrijk? Of kan je dat boekje daar laten drukken, als de prijs niet te hoog is? Zonder de preface van Larbaud zal het toch wel niet duur zijn, en wij kunnen (Angèle Manteau, jij en ik) toch een paar exemplaren verkoopen, om de kosten goed te maken, en zelfs om er een beetje bij te verdienen. Maar laat er dan niet op zetten dat jij de uitgever bent.

Vergeet je nu niet om mij zoo gauw mogelijk de revisie van Bij G. aan E. terug te zenden, mèt de 2 eerste vellen, of wat het dan zijn mag? - En o ja, graag ook een staal voor het omslag; liefst blauw, of een mooi grijs.

Wij komen vooreerst zeker niet in Parijs. Doe Larbaud vast mijn hartelijke groeten. Je vindt deze brief pas bij je terugkeer misschien, of bedoelde je met Woensdag de volgende Woensdag? In ieder geval: wij zitten dan hoogstens in de Ardennen! Misschien gaan wij Maandag a.s.

Schrijf gewoon naar Gistoux.

Met beste groeten, steeds je

E.

vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie