E. du Perron
aan
A.A.M. Stols

Gistoux, 1 juli 1932

Gistoux, Vrijdagavond.

Beste Sander,

Wil je me omgaand even berichten of je de drukproeven van Bij Gebrek... en de copy van Slau's Chineesche bundel ontvangen hebt. Ik verstuurde alles in één pak, nu 4 dagen geleden, uit Wavre.

Verder had ik graag dat je mij de copy van Levet2213 terugzond, als je het boekje niet drukken gaat. Ook graag die van Byron. Dit laatste wou ik n.l. nog eens goed doorkijken en er zoo mogelijk een paar gedichten uitgooien; wat best mogelijk is, geloof ik. Als je dan nog eens besluiten mocht dat bundeltje te maken, zend ik je den tekst wel weer terug.

En de Nerval? Hoe staat het daarmee? En de Coleridge? Allemaal prachtdingen voor de ‘Bibliophiles hollandais’; als het met de koopers maar gaat!... En Modern Love? Schrijf me eens wat je op het programma hebt, en als je een waarloos exemplaar mocht bezitten, stuur me dan de Poe van John B.W. Tot Dinsdag of Woensdag a.s. zitten we zeker hier, en als we weggaan, blijft dit adres toch nog veilig. - Hoe is het indertijd afgeloopen met je plan om La Double Méprise uit te geven? Ik geloof nog steeds dat dat best zou gaan; er bestaat niet één behoorlijke editie van, zelfs geen ‘demi-luxe’. En het is een boek van ± 100 blzn. als je het drukt als de Anecdotes van Stendhal. Tot nader. Hart. groeten van je

E.

2213H.J.-M. Levet, Poèmes. Paris 1921.
vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie