E. du Perron
aan
H. Mayer

Bandoeng, 27 februari 1939

Bdg., 27 Febr. '39.

Beste Henri,

Dank voor het gezonde ie deel van Bakhuizen. Dat is altijd dat! - Die gratis Stevensonnetjes uit Taughnitz wil ik graag hebben, dwz: Catriona, Master of B. en St. Ives (2 dln). maar doe er dan voor mijn rekening nog bij een Taughn.-ex. van Kidnapped.

Jan heeft al met me afgesproken dat hij in Z. Afr. ook voor ons zou uitkijken. Als we niet oppassen wordt het daar een complete boerenkolonie. Misschien willen Menno, Vestdijk, Marsman er ook nog heen! Dan zou 't nog eens een intellectueel verkeer kunnen geven.

Hier gaat alles rustig. We blijven zeker tot eind Juli, want Bep gaat in Juni weer in de eindexamen-commissie en ik krijg hoogstwschl. een tentoonstelling van boeken te organiseeren voor de Jaarbeurs (als de centen er zijn). Tot later. Hartelijk gegroet door je

E.

P.S. Kan je me opgeven wat er nog meer in Tales and Fantasies staat? Je keek toch in die editie van Eveleigh Nash and Grayson, want een andere wil ik niet hebben. Soms deelen ze de verhalen anders in en ik wou weten waar de Body-Snatcher en Markheim in diè editie voorkomen.

Bij voorbaat veel dank voor de Stevensons.

vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie