E. du Perron
aan
A.A.M. Stols

Bellevue, 19 april 1933

Bellevue, Woensdag.

Beste Sander,

John vertelde me een en ander van zijn bezoek aan Maestricht en over wat jullie besloten hebben over de Coleridge. Ik ben er natuurlijk erg over uit!

Van Slau kreeg ik een brief of ik je schrijven wou over een bundel verzen2685 die er van hem bij jou ligt. Hij had geen antwoord gekregen vóór de afreis en vroeg mij maar aan jou te vragen hoe het ermee zat. Dat doe ik dan bij dezen.

Met de Costers op Japansch zit het zoo: de bedoeling is niet om een boek te koopen bij Van Kampen, maar om Menno met fl. 50. te ‘verlichten’ op de fl. 150. die hij er persoonlijk in gestoken heeft. Van der Meulen en Schorer2686 hebben een ex. gekocht; er zijn er dus nog maar 3 over. Wil je er dus een hebben, dan zou je omgaand een briefje van fl. 10. moeten zenden aan Menno; anders moet je je maar tevreden stellen met het ex. dat ik je door Van Kampen laat sturen uit mijn naam.

Dit in haast. Mòcht je er dus nog voor voelen om met fl. 10 de onderneming te steunen, zend die dan aan Menno en ik stuur je van hier het ex. op Japansch.

Hart. groeten van je

E.

2685Soleares.
2686M.R. Rademacher Schorer, Utrechts maecenas.
vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie