E. du Perron
aan
A.A.M. Stols

Bellevue, 29 oktober 1932

Bellevue, Zaterdag.

Beste Sander,

Gelijk met je brief krijg ik van Marsman doorgestuurd je brief-kaart over het Nawoord.2381 Hij vindt dat ik beslissen moet. Ik zou graag hebben: cursief, zelfde grootte als de rest.

Het kan me niet schelen om 1 ex. van Levet te hebben, als ik de tekst van de verzen maar terugkrijg. De inleiding van Larbaud-Fargue geef ik ook graag cadeau. Dus als je misschien die tekst bij de een of ander kunt laten overtikken (schrijven)? Heb je zelf geen exemplaar? - Stuur het mij dan zoo gauw mogelijk.

Ik zal Menno (die vandaag hier komt) je condities overbrengen. - Verder aan Pia vragen wie die uitgever kan zijn; je hoort daarover dan nader.

Wil je mij de copie van Nutteloos Verzet terugzenden; aangeteekend. Wat ik doe weet ik nog niet, aangezien die fameuze ‘roman’ nog geboren moet worden. Maar als je het ding toch niet herdrukt, heb ik de copie liever zelf.

Ik zend morgen of overmorgen fl.20. aan Boosten en Stols. Wat het ex. van Boender (van fl.3.-) betreft, wil je vragen of ik dit als recensie-ex. kan krijgen, omdat ik er een stuk over schrijven wil in Forum? Graag antwoord hierover. Ook benieuwd of het stuk helpen zal - ik wil er absoluut een soort reclame voor maken. - De rest wacht ik dan af.

O ver Poe zal ik direct schrijven, ik ben zelfs zeer ‘geladen’ daarover. Hart. groeten, ook van vrouw tot vrouw, je

E.

2381Bij Tegenonderzoek.
vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie