E. du Perron
aan
S. Vestdijk

Gistoux, 3 september 1932

Gistoux, Zaterdag.

Beste Simon,

Ik zal werkelijk erg blij zijn als ik je weer eens in Brussel kan spreken, want dit geschrijf verliest langzamerhand alle bekoring. Ik heb je ook verschillende dingen te zeggen; en ik wou dan over allerlei andere dingen weer eens gezellig en prettig met je praten.

Bep zit nu in Holland en doet het onmogelijke om op te schieten met verhuizers en dgl.; daarbij moet de naaister ook nog worden ‘behandeld’; en alles blijft moeilijk en gecompliceerd, omdat we eigenlijk geen duiten hebben! Ik moet nu hier ook naar prijzen informeeren, maar alles is afschuwelijk duur.

De ‘atmosfeer’ hier is nu weer opgeklaard. Simone is gisteren reeds met Gille naar Brussel gegaan (volgens mijn moeder was ze hier erg lief, en hebben ze een gezellige dag gehad in Charleroi); ik ben terug, en ‘hang’ weer, in afwachting van ons vertrek. Het is te hopen dat alles anders wordt, als ik in Bellevue zal zijn geïnstalleerd! Ik heb hier weer hetzelfde gejaagde gevoel van altijd en ben weer druk begonnen met de slapeloosheid.

Over B.G. aan E. praten we dan beter in Brussel. Schrijf me als je komt, en laten we elkaar liever ergens treffen zonder Simone (dat lijkt me ook voor haar prettiger). Ik hoop dat je nu weer ‘beter’ bent. Ik zal het echt prettig vinden je terug te zien. Veel hartelijks van je

Eddy

vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie