E. du Perron
aan
J. van Nijlen

Gistoux, 2 juli 1932

Gistoux, Zaterdag.

Beste Jan,

Gelijk hiermee zend ik je de nieuwe Forum, waarin je een mooie ‘inhoud’ zult vinden voor de vorige nrs. Vertel me eens hoe je dit nummer vindt, vooral het 1e stuk over Coster, waarvan ik het nog steeds betreur dat jij het nooit las.

We zitten nog hier, ofschoon het met mijn moeder veel beter gaat. Maar Simone moet in Brussel geïnstalleerd worden met Gille; Maandag wordt daarmee een serieus begin gemaakt. Het apparte-mentje heeft zij al, in de rue Charles-Quint, vlak bij de school.

Hoe gaat het bij jou thuis? Ga jij nog naar Breukelen? Zend me spoedig weer eens een vers voor Forum; desnoods maar één!

Ken jij een goede uitgave van La Double Méprise van Mérimée? Ken je dit boekje zelf? Het is alleraardigst; ik las het gisteren voor de 2e maal en vond het beter dan de 1e keer.

Tegen 10 Juli hebben we wschl. Forum-vergadering in Brussel, daarna dachten Bep en ik naar de Ardennen te gaan. Mogelijk komen we nog eens bij je, als we weer in Brussel zijn, vóór dien tijd.

Met hartelijke groeten, ook van Bep,

steeds je Eddy

Ik werk op het oogenblik aan ‘verhalend proza’,2215 maar of het goed wordt weet ik nog absoluut niet. Ik word ook telkens gestoord, in deze omstandigheden, dat begrijp je wel.

2215... E poi muori', dat de werktitel (Reinald) Godius droeg.
vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie