E. du Perron
aan
H. Marsman

Voorburg, 27 februari 1932

Voorburg, Zaterdagavond.

Beste Hennie,

Zou je Den Beste willen vragen om zoodra hij uit Düsseldorf terug is toch even naar Den Haag te komen, om die 2 papieren, die jij dan hebt opgesteld, hoop ik (of zelfs tennaastebij, als er maar iets is) met Simone en mij te bepraten. S. is al deze dagen wrokkend geweest en vanavond is gebleken waarom; de snelle afwikkeling van alles in Utrecht heeft haar natuurlijk weer wantrouwig gestemd. Daarbij schreef ik je al dat er weer een briefje van dien Belg. advocaat kwam. Mijn moeder acht het nu beter om hier te blijven, althans tot de echtscheiding ingeschreven is. Zend dus geen papieren naar Gistoux, maar naar hier, d.w.z. dat den B. ze dan persoonlijk meeneemt en er een deftig en vaderlijk gezicht bij zet (en als het kan 3 woordjes Fransch of wat dan ook bij mompelt).

Adres: Benoordenh. weg 21. Je kunt ook mij waarschuwen* (jij inpl.v. Den B.), maar dan a/h adres van Bep: Kon. Wilhelm, laan 19, Voorburg, omdat ik den 1en uit mijn tegenw. kamer weg moet. Het is wel roezemoezig, maar enfin...

Ik wou dat we er waren!

Maak nu iets dat zoo ongeveer in orde is, wat er aan mankeert bepraten we dan hièr wel (met Den B.). Als hij er Woensdag of Donderdag kon zijn zou het prachtig zijn.

In haast. Veel hartelijks, ook aan Rien, je

E

*wanneer Den B. komt
vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie