E. du Perron
aan
H. Marsman

Parijs, 23 augustus 1932

Paris, Dinsdagmiddag

Beste Hennie,

We vonden je brief eerst vanmorgen*, zoodat iedere afspraak mij onmogelijk lijkt. Jammer genoeg, want gisteren, na hevig zoeken in Clamart en op de grens van een totaal dégoût vonden we opeens iets vrij behoorlijks in Bellevue - of liever iets zeer behoorlijks, ofschoon niet precies goedkoop. Als het beslist wordt, wonen wij vanaf 15 Sept. in de Rue du 11 Novembre 1918,2321 no 24, 1e etage (ga maar eens kijken als je in Bellevue bent!) - Wij moeten morgen tusschen 2 en 3 naar B. terug om te beslissen. Als jullie daar nu al geweest waren, had ik dit naar het Hotel Gallieni geadresseerd en hadden we elkaar prachtig kunnen ontmoeten. - Nu moeten we Donderdag te-rug, want als de zaak doorgaat, moeten we 500 frs. ‘arrhes’ storten, wat ons aan het eind brengt van ons maandgeld.

Ik zal nu toch, voor alle zekerheid, naar het Hotel Gallieni schrijven; misschien dat jullie er toch net aankomen! - Schrijf anders naar Gistoux.

Ik heb ook nog op verschillende punten te antwoorden, ook van je vorige brief. Dien dag was ik te moe en te gesmolten, van de hitte.

Hart. groeten, ook van Bep,

steeds je E.

*d.w.z. om 12 uur, toen we het hotel uitliepen, tegelijk met de briefkaart!
2321Wat een prachtnaam, hè!
vorige | volgende in deze correspondentie
vorige | volgende in alle correspondentie